Trobada Seminari Menor en família de Barcelona, 9-10 de Febrer

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trobada Seminari Menor en família 

Divendres 9, vam arribar al seminari per la tarda, i com sempre vam tenir temps lliure per jugar, berenar o instal.lar-nos a l’habitació fins les 19h.

A les 19h vam fer missa amb vespres, celebrada per mossèn Joan Rodríguez i concelebrada per mossèn José Fernando, el nostre formador. Dresprés de la missa, vam jugar a jocs preparats per l’Andreu, que ens van obrir la gana. Al final per acabar el dia lloant al Senyor, vam estar en una pregària amb exposició del Santíssim.

Dissabte després de fer laudes i d’esmorzar, vam anar caminant des del Seminari fins a la parròquia de Santa Dorotea situada als peus de Montjuïc. Acabada la missa i la visita a la parròquia, varem anar caminant fins al castell de Montjuïc. Quan vam arribar, vam fer una visita amb jocs pel voltant del castell i dinarem el fantàstic picnic preparat amb tant de gust pel cuiner dels Seminari. Acabat això vam reprendre el camí de tornada al seminari fent dues paradetes, una a uns tobogans molt divertits on ens vam tirar tots i una altra a una gelateria, on Mn Josep Maria Turull ens va convidar a un gelat celebrant el seu aniversari.

Quan vam arribar al seminari, vam tenir una mica de temps lliure fins a les 17h que tothom ja tornàvem casa.