XXII Trobada d’escolans

DESCRIPTION

Trobada d’Escolans 2015

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Les Olimpíades de la fe

 El Seminari Menor de Barcelona va convocar una jornada lúdica per celebrar la trobada anual d’escolans i escolanes, recordant al seu patró: Sant Tarcisi. “Hem arrancat recordant-lo i els hem indicat com la disponibilitat que el sant tenia la volíem fer arribar amb la diligència pròpia dels atletes de Crist”, ha explicat Mn. Turull, rector del Seminari. Per mitjà de la distracció i de l’esforç, 70 joves escolans han pogut descobrir, en aquest any teresià, l’esforç del camí cristià de la fe. I ho han fet gràcies a sis proves “olímpiques” i esportives organitzades pels seminaristes del Seminari Major seguint el lema ‘Veritables atletes de Crist’.

Diversió amb esforç

Entre aquestes proves físiques, hi havia el joc de les bitlles, una mica  transformat però: els nens havien de tirar, amb pilotes de bàsquet, ampolles de 2 litres d’aigua. Aquestes mateixes pilotes han servit per a una altra prova: la de bàsquet, que consistia en jugar al KO, un joc d’eliminació. L’hoquei també ha estat present amb un recorregut amb relleu que havia d’acabar en gol en una porteria improvisada. Més preparada estava la prova de la punteria: els escolans havien d’encertar i ficar la pilota de ping-pong dintre d’algun dels recipients. Tanmateix, la prova estrella va ser el futbolí inflable que va animar a petits i grans.

Missa amb els escolans

Un cop finalitzada la gimcana i abans d’entregar els premis als guanyadors, el ritme frenètic i engrescador va esdevenir calma i tranquil·litat en una eucaristia presidida per Mn. Turull. I és que tots els escolans tenen un paper important de col·laboració en les celebracions litúrgiques. Però, en definitiva i gràcies a la missa, Jesús va ser el millor premi que van rebre els atletes de Crist.

No hi ha galeria seleccionada o la galeria s'ha eliminat.