Tobada del seminari menor en família

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aquest cap de setmana, 24 – 26 de març,  els seminaristes menors del seminari conciliar de Barcelona ens hem reunit com cada mes.

El divendres van vindre dos nous seminaristes (Albert i Antonio) i, desprès de presentar-nos, vam anar a la capella i vam fer una Missa amb Vespres. En acabar la Missa amb Vespres, vam anar a sopar. Quan vam acabar de sopar, vam resar el Via Crucis amb els seminaristes majors. Desprès de fer el Via Crucis, vam fer Completes, juntament amb els seminaristes majors, i, quan vam acabar, ens van agafar els mòbils i tothom va anar a dormir.

El dissabte ens vam llevar a les 8 del matí i, a les 8:30, vam pregar Laudes (l’oració del matí). Al acabar, vam pujar al menjador per parar taula i poder esmorzar. Per culpa del temps meteorològic, els mossens van haver de canviar plans, i vam anar a la Catedral i vam fer Missa allí. Al tornar al seminari, vam anar a la biblioteca per estudiar i, desprès, vàrem estar jugant  a futbol  durant una hora aproximadament. Desprès d’una bona dutxa vam dinar i, al acabar, vam tindre temps lliure i vam tornar a estudiar. Per la tarda vam anar al Cottolengo del padre Alegre  per ajudar en el que ens demanaven i, desprès d’un llarg treball, els mossens ens van convidar a sopar al McDonalds. Al acabar de sopar, vam tornar al seminari i ens vam anar a les habitacions.

El diumenge vam tindre la mateixa rutina del dissabte, però van vindre uns nois del grup Samuel i vàrem anar a la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem, en la que l’Agustí, un seminarista major que va a aquesta parròquia, ens va donar una catequesis  i ens va explicar el seu testimoni; desprès, amb una colla d’escolans de la parròquia, vam ajudar a Missa. Vam dinar a la parròquia i, després, vam assistir a uns trucs de màgia del rector de la parròquia, mossèn Joan Costa, i, d’aquesta manera, va acabar la visita a aquesta parròquia. Per la tarda, vam anar a jugar a futbol a la parròquia de la Mare de Déu de la Miraculosa i, així, vam acabar aquesta trobada.

Jordi Bince (seminarista del seminari menor en Família, 1er d’ESO)