Sortida a Xàtiva

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

El cap de setmana del 26 al 28 de maig, vam tenir la sortida al seminari menor de Valècia (a Xàtiva). Vam gaudir de la convivència vocacional que ells van preparar. El divendres en arribar, vam compartir el sopar, després vam fer un joc de nit. Vam acabar amb una oració davant el Santíssim. El dissabte després de l’oració del matí i del esmorzar vam anar a visitar el germans de l’anyell, a Nabalón, vam compartir amb la comunitat l’Eucaristia, el dinar i per la tarda vam tornar al seminari. Vam acabar la jornada amb una pregària. El diumengue vam tenir una estona d’estudi i vam compartir l’Eucaristia, on els seminaristes de batxillerat de València, van fer el ritus de “la confianza”, com a signe vam rebre l’imatge de la Mare de Déu, com a imatge de confiança en Déu. Per últim, vam compartir el dinar amb el Sr. Cardenal de València, Mons. Cañizares, i després vam tornar a Barcelona. Us deixem la vivència d’un seminarista menor: 

Anem a València

El cap de setmana passat vam anar de viatge a Xàtiva, una localitat valenciana, on vam visitar el seminari menor, seminari en el que vam residir durant tota  la trobada.

Va ser molt emocionant pel fet de veure que no tan sols està el Seminari Menor de Barcelona, sinó que també hi han molts joves fora de Barcelona que han sentit la crida de Déu, joves amb els quals vam compartir aquesta crida de Déu. El que em va impactar més va ser que vaig trobar-me amb uns companys seminaristes de València que feia quatre anys que no veia. Això em va semblar molt bonic, ja que vaig poder veure cóm companys seminaristes continuen seguint la crida de Déu després de tant de temps.

Gorka Iturralde, seminarista menor intern, 4º ESO