SEMINARI MENOR INTERN

Formadors

ELS FORMADORS

Mn. Josep M. Turull Garriga

Rector del Seminari Conciliar de Barcelona

Va néixer a Parets del Vallès (Vallès Oriental –Barcelona) l’any 1966. Va ser ordenat de prevere el 22 de desembre de 1991.

Es va llicenciar en teologia sistemàtica a la Facultat de Teologia de Catalunya. Ha estat vicari de les parròquies de Santa Maria de Barberà i de la Mare de Déu dels Àngels i ha estat rector de la parròquia de Sant Ramon de Penyafort de Barcelona. Va ser vicari episcopal de la Zona 2 (Barcelona).

És professor d’antropologia teològica i metodologia en la Facultat de Teologia de Catalunya. Va ser nomenat rector del Seminari Conciliar de Barcelona i del Seminari Menor l’any 2005. Ha estat el delegat de pastoral vocacional de la diòcesi de l’any 2005 al 2011. L'any 2009 va ser creat canonge de la S.E. Catedral de Barcelona. Des del 2011 és l’encarregat de les celebracions litúrgiques a la Basílica de la Sagrada Família.

Mn. Joan Rodríguez Gómez

Director Espiritual

Va néixer a Carracedo (Ourense, Diòcesi d'Astorga) l'any 1949. Arriba a Barcelona en 1971. Va ser ordenat prevere de l'Arquebisbat de Barcelona l'any 1978. És Llicenciat en Teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya i de Filosofia a la Universitat de Barcelona. Ha estat Vicari de les parròquies de la Mare de Déu dels Desemparats de La Torrassa, a L'Hospitalet de Llobregat, i de la Preciosíssima Sang de N.S. Jesucrist; i Rector de les de sant Sadurní de Montornès del Vallès, de sant Llorenç i de la Mare de Déu de Betlem de Barcelona; i Arxiprest de l'Arxiprestat de sant Josep Oriol. Va ser Formador del Seminari Conciliar el curs 1997-1998. Va ser nomenat Director Espiritual del Seminari Major i del Seminari Menor l'any 2013. El curs 2013-14 va ser el Director de la Residència sacerdotal sant Josep Oriol.

Mn. José Fernando Campoverde

Formador del Seminari Menor

Va néixer a Guayaquil (Equador) l’any 1981. Va ser ordenat prevere el 19 de març de 2011. És batxiller en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya i llicenciat en Filosofia civil i eclesiàstica a la Facultat de Filosofia de Catalunya, de la Universitat Ramon Llull. Va col·laborar a les parròquies de la Mare de Déu de la Llum i de Santa Agnès de Barcelona. Actualment col·labora a les parròquies sant Ignasi de Loiola i de santa Dorotea de Barcelona. És formador del Seminari Menor de Barcelona des de Novembre del 2010.