Seminari Menor i grup Samuel

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trobada del seminari menor en família i del grup Samuel (11 – 13 de maig)

Divendres vam arribar, i el Josep ens va fer una petita catequesi que consistia en una subhasta, cadascú de nosaltres havia d’escriure en un paper quelcom del que érem rics, per exemple, algú va escriure que era ric en alegria, llavors el Josep coma subhastador ens anava venent el papers. Cadascú de nosaltres desponíem de 1000 semicoins, i quan la subhasta va finalitzar, havíem d’explicar perquè ho havíem comprat. Després, vam celebrar missa amb vespres, i per acabar el dia; el sopar, temps lliure i completes.

Dissabte al matí, ens vam haver de llevar d’hora per fer laudes, esmorzar i anar cap al Tibidabo, on vam celebrar la santa Missa i ens van explicar una mica la història de la muntanya i del Temple expiatori.

Tot i que el temps no acompanyava, vam poder gaudir tot el dia del parc d’atraccions encara que no vam poder gaudir d’unes bones vistes de la ciutat per causa de la boira. Després d’un llarg dia al Tibidabo vam tornar al Seminari, on vam sopar i veure la pel·lícula 10.000. Després, esgotats d’un dia tan intens ens vam anar a dormir.

Diumenge ens vam dirigir a la parròquia del seminarista major Josep, a Vilanova i la Geltrú, on també vam gaudir d’un bon dia amb el grup Samuel. Allà, ens van acollir molt bé, i vam poder celebrar la missa en la que un bon grup de nens i nenes celebraven la primera comunió, això em va fer recordar l’alegria del dia que vaig celebrar la meva primera comunió. Havent dinat a la rectoria del poble i una petita explicació de la seva parròquia ens vam acomiadar de Vilanova i vam tornar al Seminari, on donarem per finalitzada una trobada molt intensa.

Jordi Bince Decano (4º ESO)