Seminari Menor en Família i Grup Samuel

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Crònica del SMF del 15 al 17 de setembre

Aquest cap de setmana, del 15 al 17 de setembre ha donat lloc la trobada de seminaristes menors en família. En aquesta trobada hi han ingressat nous seminaristes (Marc i Pau).

El Divendres, vam fer inici del nou curs en el seminari, vam estar parlant una bona estona sobre els canvis que es ferien en aquest any. Els mossens en van comentar, que no sol hi haurà una sola trobada sinó dues, ara els seminaristes em d’aprofitar el màxim aquestes trobades per trobar el nostre camí al sacerdoci. Després vam celebrar l’Eucaristia amb Vespres. A l’acabar de sopar ven tenir temps lliure i després Completes.

El dissabte ens vam llevar i vam celebra Missa amb Laudes, a l’acabar entre tots vam preparar taula per esmorzar. Més tard vam anar a la platja acompanyats de l’Andreu (seminarista major). Vam passar un gran dia. Vam tornar al seminari l’acabar de sopar i de resar les Completes,  vam anar a les habitacions.

El diumenge ven tenir la mateixa rutina que els altres dies. Vam anar a Sant Vicenç dels Horts, a la parròquia Sant Vicenç Màrtir, ens vam reunir amb el grup Samuel , vam escoltar el testimoni d’en Jordi (seminarista major), i en acabar vam celebrar Missa. Per la tarda vam jugar a Futbol junt els acòlits de la parròquia del poble i, així, vam acabar aquesta trobada.

Escrit pel seminarista Albert Garcia