Seminari Menor en Família de febrer

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trobada del seminari menor en família i el grup Samuel

El divendres a les 18 h va ser l’ acollida al Seminari Conciliar de Barcelona. Després de deixar les maletes a les habitacions vam fer una catequesi “pregarock” sobre el seguiment a Jesús i tot seguit vam celebrar l’Eucaristia. Seguidament vam anar a sopar amb els seminaristes majors i abans d’acabar el dia vam fer el viacrucis acompanyats dels seminaristes de la residència de sant Josep Oriol.

El dissabte després d’esmorzar vam manar a la parròquia de la Miraculosa a jugar a futbol. Tot seguit va manar a la del tercer aniversari del traspàs d’en Marcos Pou Gallo al cel sigui, i  tot acabant vam anar amb els seminaristes a compartir el dinar del seminari. A la tarda vam fer  una estona d’estudi. Després van fer una bonica i emotiva visita al Cottolengo per ajudar a donar de menjar i conviure amb els nois i noies més desfavorits de la societat però que porten d’una manera molt especial dins seu a un Jesús vivent, a part de col·laborar una mica en la cuina, tot en conjunt va ser molt enriquidor. A la nit vam sopar veient el partit del Barça – Girona. En acabar la primera part i arribar al seminari jugàrem a  amagar-nos per dins l’edifici a les fosques.

Diumenge al matí va tenir lloc la Missa internacional a la Basílica de la Sagrada Família. Després d’esmorzar a la cafeteria, arribarem a la parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina on l’Andreu    (seminarista major) ens va fer la catequesi “lectio divina”, basant-se en l’evangeli d’aquell dia, i després els seminaristes Alberto i Toni van donar el seu testimoni vocacional, després d’ haver-ho fet nosaltres. En acabar el dinar vam anar a visitar a mossèn Patrick a l’hospital on es troba. Encara que té una malaltia greu,  ell la viu amb un somriure a la cara, i no perd mai la fe, això fa que nosaltres tampoc la perdem, és un home admirable.

Així va terminar aquesta trobada, per a mi la més enriquidora de totes, ja que hem aprés molt i hem ajudat molt especialment a gent que ho necessitava.

David Fernández Grassi (4º ESO)