Seminari menor en família d’abril

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Seminari Menor en Família

El cap de setmana, del 21 al 23 d’abril, ha tingut lloc la trobada de seminaristes menors en família de Barcelona. Aquesta trobada va estar plena de canvis en el funcionament ja que els seminaristes menors interns van organitzar tant la estona de pregària com la xerrada i, per tant, la reflexió.

El divendres ens vam reunir tots a les set de la tarda i vam començar amb l’acte central de les nostres trobades que és l’Eucaristia. Poc després vam pujar a la llar on vam gaudir d’un vídeo vocacional del grup Catholic Stuff anomenat “la vocació”. Tot seguit vam sopar i, per acabar la jornada, vam tenir una estona de pregària en la qual es va reflexionar sobre la vocació de Tomàs apòstol.

Al dia següent, ens vam llevar aviat per anar a jugar un partit de futbol a la parròquia de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa, i després de l’estona d’esport, vam haver de complir amb les nostres obligacions escolars. Al acabar l’estudi, vam participar en l’Eucaristia presidida per Mn Jose Fernando Campoverde i, en tercer lloc vam gaudir d’un dinar bastant bo. Per acabar la jornada, vam veure la pel·lícula “Cristiada”.

Al diumenge, la jornada va començar amb la catequesis a la Parròquia de la Miraculosa on, a part de conèixer la parròquia, també vam poder observar la creu de Lampedusa que es trobava aquell cap de setmana en aquella església. Tot seguit, vam assistir a l’Eucaristia i, en tercer lloc, vam dinar amb els seminaristes majors Pau Manent i Alfons De Alarcón. Per acabar, vam tornar a gaudir d’una estona d’esport. En conclusió, aquesta trobada va estar plena de canvis i de temps per gaudir de la nostra vocació.

Daniel Rodríguez, seminarista menor de 1er de Batxillerat.