Seminari menor en família

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SMF 10-12 Novembre

Aquest cap de setmana ens van trobar al seminari, els seminaristes menors en família y el grup Samuel. Us deixem el testimoni d’en Mark Nápoles (seminarista menor en família, 4rt ESO):

EL MEU CAP DE SETMANA ESPIRITUAL

Divendres a la tarda vaig començar el cap de setmana en el seminari menor en família. Vam començar venint tots i quan estàvem a punt, vam començar contemplant  un petit fragment de Mateu l’evangelista. L’explicació del seminarista major Josep i les reflexions que ens van donar els sacerdots del seminari sobre “Ser sal i llum de la terra” va anar quedant-se en la meva ment durant tot el cap de setmana. M’ha ajudat molt tenir la llibreta per escriure les inquietuds o preguntes que ens fem com a seminaristes. Podria dir que en el Seminari em sento en una bona família, on tots treballem per aclarir les nostres inquietuds.

Despertem molt d’hora i amb un dissabte fred. Cada dia comencem saludant a Jesucrist. Vam agafar forces a l’esmorzar per fer una mica d’esport entre tots i després fer el nostre moment d’estudi. Després d’això vam anar a pregar i a dinar amb els seminaristes majors i després de menjar vam anar a pregar el rosari a la Verge en els terrats. Vam fer una estoneta més d’estudis i més tard vam anar a veure una pel·lícula al centre comercial Splau. Vam anar a veure “Thor Ragnarok” i després vam anar a sopar a Baden Baden. El nostre dissabte va acabar visitant al Senyor a la capella.

El diumenge va començar una mica abans. Vam seguir els matins del dissabte i vam anar a celebrar la missa dominical amb els del grup Samuel a la Catedral de Barcelona. Ens vam ajuntar alguns escolans de la Catedral, els del seminari menor en família i els del Samuel. Posteriorment vam fer un repàs històric per la Catedral amb el Mn. Turull. Seguidament vam anar tots junts a menjar com una bona família al seminari. Va ser un dinar entretingut perquè escoltàvem el testimoni vocacional de l’Andreu, seminarista major. La nostra trobada va acabar fent un partit tots junts a la parròquia Mare de Déu de la Medalla Miraculosa. I així va acabar el nostre cap de setmana com una bona família del seminari.