ELS FORMADORS

Mn. Felip-Juli Rodríguez Piñel

Rector del Seminari Conciliar de Barcelona

Va néixer a Xinzo de Limia (Ourense) l’any 1954. Va ser ordenat de prevere el 19 de juny de 1983.

Ha fet els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya. Va ser vicari i rector de la parròquia Sant Isidre de l’Hospitalet de Llobregat, rector de les parròquies de Sant Pere i de la Mare de Déu del Pilar del Masnou i rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina. Va ser arxiprest de l’Arxiprestat de l’Hospitalet i l’Arxiprestat de la Cisa.

Actualment és Director diocesà per al Catcumenat des del 2002. Membre del Secretariat de Catequesi de la Comissió Episcopal de Ensenyança i Catequesi de la CEE. Consiliari de la “Associació d’Amics de Joan Roig i Diggle” des del 2006. Finalment, és Rector del Seminari Major i Menor de Barcelona des del 2018.

Mn. Joan Rodríguez Gómez

Director Espiritual

Va néixer a Carracedo (Ourense, Diòcesi d'Astorga) l'any 1949. Arriba a Barcelona en 1971. Va ser ordenat prevere de l'Arquebisbat de Barcelona l'any 1978. És Llicenciat en Teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya i de Filosofia a la Universitat de Barcelona. Ha estat Vicari de les parròquies de la Mare de Déu dels Desemparats de La Torrassa, a L'Hospitalet de Llobregat, i de la Preciosíssima Sang de N.S. Jesucrist; i Rector de les de sant Sadurní de Montornès del Vallès, de sant Llorenç i de la Mare de Déu de Betlem de Barcelona; i Arxiprest de l'Arxiprestat de sant Josep Oriol. Va ser Formador del Seminari Conciliar el curs 1997-1998. Va ser nomenat Director Espiritual del Seminari Major i del Seminari Menor l'any 2013. El curs 2013-14 va ser el Director de la Residència sacerdotal sant Josep Oriol.

Mn. Jordi Domènech Llauradó

Formador